A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Новини

Мигалівецька ЗОШ

    Третє завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу є Хрещення Господнє ,і починають його святкувати напередодні ввечері , а саме -18січня. В цей вечір дозволяється дітям щедрувати. І ось учні Мигалівецької ЗОШ І-ІІ ст.під керівництвом Жилінської Л.І. переодягнувшись в обрядові костюми ходили по хатах, співали обрядові пісні-щедрівки,водили "козу".Ватага щедрувальників на знак подяки господарям вручала "ангела добра".Господарі в свою чергу обдаровували їх ласощами,грішми.Цього вечора село ожило від дитячих пісень, криків, сміху.Учні почерпнути соту частинку із народних традицій і отримали масу задоволення і позитивних вражень.

09:17 14.03.2018

День Соборності у Сеферівській ЗОШ

«Лунає пісня солов’їна І вітер віє степовий. Моя соборна Україна Знов зустрічає день новий. Послухай, брате – українцю, Хоч історично склалось так, Що територія різниться, Одна земля у нас, однак.  Ми з вами – це одне єдине, Ми – це родина: ти і я, Дві сторони у України, Та Україна в нас одна….»

09:03 14.03.2018

Тренінг для вчителів початкових класів Барського району

    11 - 12 січня 2018 року на базі Барського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – гімназія» відбувся тренінг для вчителів початкових класів Барського району з питань впровадження Державного стандарту початкової освіти в 2018/2019 навчальному році. Учасники тренінгу ознайомились з проектом нового Державного стандарту початкової освіти та Модельною освітньою програмою. Через інтерактивні форми роботи педагоги розвивали навички планування тематичного дня в умовах інтегрованого підходу, обговорювали особливості оцінювання освітніх досягнень учнів, поглиблювали розуміння особливостей організації освітнього середовища, орієнтованого на дитину, знайомились з он-лайн платформами освітніх ресурсів. Тренери Гора Д.К. та Романяк Л.Г. підібрали велику кількість інтерактивних форм роботи, що створило творчу атмосферу та позитивний емоційний настрій учасників тренінгу. Педагоги району оптимістично налаштовані на зміни та готові до роботи в новій українській школі.

08:59 14.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень