A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Новорічні ранки у Гулівському НВК

Дата: 20.01.2020 15:09
Кількість переглядів: 129

  27 грудня 2019року в Гулівському НВК для учнів 1-9 класів пройшли Новорічні свята. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, учням нашого закладу потрібно було підготувати казкову атмосферу - прикрасити новорічну ялинку та залу сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме ялинка – найголовніший атрибут Нового року. У цей день у всіх учнів, вчителів та батьків був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Для дітей 1-4 класів підготували святкову феєричну програму "Казковий Новий рік" з новорічними сюжетами, конкурсами, піснями та хороводами. По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька подарували солодкі подарунки.
Учні 5-9 класів мандрували різними країнами світу. Учасники старанно готували свої композиції, тренувалися після уроків, сперечалися і вигадували…
Хто з нас не любить танцювати. Напевно, не знайдеться байдужих до танців. Жодне свято не обходиться без них. І хай не всі вміють танцювати, але краса танцю зрозуміла всім.
Ми сподіваємося, що зустріч нового 2020 року у шкільному колі запам’ятається і дітям і гостям, які на ці свята завітали, а той заряд позитиву і бадьорості, який несли виступи дітей, ще довго протримає новорічний настрій і дух свята у нашій школі.
Усім – усім, і дорослим, і малим, ми зичимо приємних несподіванок, цікавих зустрічей. Хай ці дні будуть радісними, хай будуть казковими!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень