A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Новини

День пам’яті та примирення у 4 класі Ялтушківського ЗЗСО

День пам’яті та примирення у 4 класі Ялтушківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів пройшов під гаслом «Ніколи знову!» Переглянули та обговорили відео про Другу світову війну, згадали тих, хто поліг за рідний край, виготовили червоні маки – як символ перемоги, створили виставку малюнків, склали асоціації до слів «мир» та «війна», зробили вісника миру – голуба, поклали квіти до пам’ятника загиблих воїнів та вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.

20:10 11.05.2021

Акція з благоустрою

З метою поліпшення санітарного стану території навчального закладу, після зимового періоду експлуатації, працівники Мигалівецького ЗЗСОІ-ІІ ст-ЗДО Барської міської ради долучились до щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населеного пункту.

08:36 05.04.2021

Операція «Опале листя».

В межах місячника екологічного виховання «Пробач мені, земле моя» в Поповецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила природоохоронна операція «Опале листя».

12:42 16.11.2020

Оголошення!

УВАГА, КОНКУРС! БАРСЬКА РАЙОННА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА МИТКІВСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІ СТУПЕНІВ – ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» БАРСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЩО ЗНАХОДИТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ: ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ, БАРСЬКИЙ РАЙОН, С. МИТКИ, ВУЛ. ПРИВОКЗАЛЬНА, БУДИНОК 1. Умови оплати праці: посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями,надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.

15:24 20.07.2020

ФЛЕШМОБ "УКРАЇНА - ЦЕ МИ!"

Балківський НВК долучився до участі у флешмобі "Україна-це ми!" з нагоди відзначення Дня Соборності України.

09:55 28.01.2020

Теплиця на моєму підвіконні

20 січня учні 3 класу Гаївської ЗОШ-сад І - ІІ ступенів під керівництвом вчительки Мазур Н. П. провели навчальний проект "Теплиця на моєму підвіконні". Учням було запропоновано виростити з насіння рослини, визначити, які саме умови потрібно, щоб зародилось нове життя рослини. Школярі підготували насіння (цибулі, квасолі), грунт, пісок, глину, посуд, воду. Із великою радістю працювали над даною роботою, допомагаючи один одному. Вчилися діти проводити дослідження, шукати необхідну інформацію, спостерігати, порівнювати, встановлювати закономірності, робити висновки. Всі учні з творчістю підійшли до презентації своєї роботи. Кожна робота була індивідуальна. Знання, власноруч перевірені і підтверджені на практиці, діти збережуть на все життя!

09:51 28.01.2020

Районне методичне об'єднання вчителів 3-х класів.

9 січня 2020 року на базі Барського ліцею № 2 відбулося засідання районного методоб’єднання учителів 3 класу. Тема методичного об'єднання – «Сучасне освітнє середовище для натхненого навчання.» Учасники М/О розпочали свою роботу у дружньому колі з ранкової зустрічі - гри «Чарівний кубик» та святкового побажання. Обмінялися думками, щодо впровадження елементів НУШ на уроках в 3 класі. Особливу увагу звернули на виготовлення і застосування лепбуків. Адже, лепбук - нова форма організації для розвитку пізнавальної активності учнів і розвитку їхньої самостійності, багатофункціональна папка-складайка, що містить кишені, віконечка, папки-ширмочки, дверцята та інші види ніш для різноманітного дидактичного матеріалу. Лепбук має гарну особливість — складатися і займати мінімум місця для зберігання та розкладатися у об’ємну папку для декількох дітей одночасно. Цікавинками з власної торбинки поділилися з колегами : Лотоцька Л. В. (Войнашівська ЗОШ І - ІІІ ст.), Овчіннікова А. І. (Каришківська ЗОШ І – ІІ ст.), Тарасюк Т. В. (Маньковецька ЗОШ І – ІІІ ст.), Гринюк Т. В. ( Журавлівська ЗОШ І – ІІІ ст.), Ткачук М. В. (Войнашівська ЗОШ І – ІІІ ст.), Гребенюк В. А. (Поповецька ЗОШ І – ІІІ ст.), Мазур Н. П. (Гаївський НВК «ЗОШ – сад І – ІІ ст.»).

15:20 20.01.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень