A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

ДРУГИЙ ЕТАП «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 30.01.2024 15:40
Кількість переглядів: 14

У рамках реалізації проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським під гаслом – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», 30 січня за участю голови Барської міської ради Володимира САВОЛЮКА на базі КУ «ДЮСШ «Колос»» відбулося відкриття ІІ етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ігри».

На футбольному, баскетбольному полі, у гімнастичному залі учні можуть гартувати здоров’я, характер та волю. Спорт це – витривалість, вміння швидко реагувати на різні ситуації, зрештою - дружба і згуртованість. Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» - це можливість школярам проявити себе у спорті, знайти нових друзів, отримати задоволення від гри», - зазначив Володимир Саволюк.

Головна мета проєкту - створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду.

Цей проєкт дозволить показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.

Сьогодні відбулися перші змагання з баскетболу серед дівчаток.

За результатами змагань :

І місце – команда дівчат Барського ліцею №4 Барської міської ради

ІІ місце - команда дівчат Барського ліцею №2 Барської міської ради

ІІІ місце - команда дівчат Войнашівського ліцею Барської міської ради

Юні спортсмени показали свої можливості, здібності, таланти і вміння. Бажаємо завжди залишатися переможцями по життю, бажаємо ніколи в собі не сумніватися, постійно прагнути до перемог і високих нагород.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень