A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ХХІV МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

Дата: 31.01.2024 11:25
Кількість переглядів: 6

Питання впливу української мови в суспільстві було й залишається актуальним і зараз, у час війни, яка розставила всі акценти: проростила надійний ґрунт святої любові до Батьківщини, мови, культури, історії, мистецтва. Конкурс має на меті піднесення престижу української мови, виховання поваги до культури й традицій українського народу.

Для написання робіт конкурсантам було запропоновано творчі завдання на знання української мови, зокрема із таких розділів і тем науки про мову, як: лексикологія і фразеологія (редагування словосполучень та речень, добір до іншомовних слів українських, розуміння фразеологізмів, уведення їх у речення, добір синонімів, антонімів), орфографічна та пунктуаційна вправність, синтаксичний розбір речення; написання твору.

Вітаємо ученицю 3 класу Барського ліцею №2 Ходор Олександру із зайнятим ІІ місцем та вчительку початкових класів Ірину Тарнопольську, яка її підготувала та ученицю 5 класу Барського ліцею №2 Могилівську Софію із зайнятим ІІ місцем та вчительку української мови та літератури Наталю Чурай, яка її підготувала.

Хочеться побажати нашим учням ще більших звершень! Не зупинятися на досягнутому, а продовжувати отримувати нові й нові перемоги! Вітаємо!

Бажаємо успіхів на ІV (фінальному) етапі змагань!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень