A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Серпнева колегія

Дата: 25.08.2023 08:43
Кількість переглядів: 14

23 серпня на базі Барського ліцею №1 відбулася традиційна серпнева колегія педагогічних працівників Барської міської ради

 

Традиційна освітянська подія –колегія працівників освіти на тему «Освіта в умовах війни: напрацьовуємо перспективи спільних рішень»

Відкриваючи роботу освітянського форуму, голова Барської міської ради Володимир САВОЛЮК висловив вдячність педагогічній спільноті за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. У своєму виступі Володимир Васильович сфокусував увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти.

 

    Також захід відвідала начальник Жмеринської районної військової адміністрації Інна ЦИМБАЛ, де подякувала за сумлінну працю педагогам та високі результати випускників у ЗНО, а також  за дорученням начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова роздала рюкзаки з канцелярським приладдям від Міжнародної організації ЮНІСЕФ. 

   

  « Разом із викликами часу пріоритетною місією залишається якісна освіта учнів, знання, які вони здобувають під час освітнього процесу, щоб застосовати їх у подальшому житті, – наголосила начальник відділу освіти Алла СТОРОЖУК. – Наше спільне завдання – створити атмосферу довіри й взаємоповаги, забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти. Перед вами дуже багато роботи, тож давайте матимемо мужність і здатність триматися разом заради змін на краще, заради нашого спільного добробуту, заради нашої країни, заради наших дітей!»

  

   Доповідаючи на педагогічній колегіїї, начальник відділу освіти Алла Сторожук зупинилася на викликах та перспективах в освітній галузі, готовністі шкіл до нового навчального року, освітніх втратах. Принагідно учасники підбили підсумки роботи у 2022-2023 навчальному році, означили особливості організації освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році.

 

  • «Сьогодні проводиться активна робота щодо забезпечення комфортного та безпечного освітнього процесу. Головне завдання-забезпечити паспорт безпеки кожного закладу, підготувати все необхідне для проходження осінньо-зимового сезону, створити безпечні умови перебування у закладах освіти школярів, вихованців та працівників.»

 

Усі заклади освіти долучились до участі в акції "Спасівський кошик захиснику". Всі виготовлені смаколики та фрукти відправлені нашим захисникам.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень