A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Оголошення!!!

Дата: 29.06.2021 15:29
Кількість переглядів: 156

 

ОГОЛОШЕННЯ      

про проведення  конкурсу  на заміщення вакантної посади директора Івановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Барської міської ради, що знаходиться за адресою: Вінницька область, с. Іванівці, вул.Шкільна, будинок 14.

 

         Барська міська рада та відділ освіти Барської міської ради оголошують конкурс на заміщення вакантної посади директора Івановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Барської міської ради, що знаходиться за адресою: Вінницька область, с.Іванівці,вул. Шкільна, будинок 14.

Місце знаходження закладу: 23013,Вінницька область,с. Іванівці,вул. Шкільна, будинок 14.

Місце проведення конкурсу: зала засідань Барської міської ради за адресою: м. Бар, вул. Майдан Святого Миколая, будинок 18.

Дата та час проведення конкурсу: 19.08.2021 року, 10.00 год.

Умови оплати праці:посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р.№557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», зареєстрованого в Міністерствіюстиції України 03.10. 2005 р. за№ 1130/11410, зі змінами та доповненнями,надбавки та доплати відповідно до постанови Кабінету Міністрів Українивід 23.03.2011 р. №373, постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 р. №78, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. №1298 «Про оплату працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праціпрацівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери», зі змінами та доповненнями.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу.

До участі у конкурсі допускається особа, яка:  
- є громадяниномУкраїни;
- вільно володіє державною мовою;
- має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);
- має стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох  років;

- має організаторські здібності;

- має стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Перелік документів для участі у конкурсі :


- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

-автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу педагогічну освіту (з додатком,  що є його невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- документ,що підтверджує вільне володіння державною мовою; 
- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на день їх подання;
- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

-мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
Претендентиподаютьдокументиособисто (абоподаєуповноваженазгідно з довіреністю особа) до конкурсноїкомісії у визначений в оголошенні строк.

Уповноважена особа приймаєдокументи за описом, копію якого надає особі, яка їхподає. 

Кінцевий  строк і місцеподаннядокументів для участі в конкурсі.

         Документи приймаються протягом 3календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу на офіційних вебсайтах Барської міської ради та  відділу освіти Барської міської ради (до 28 липня 2021 року включно) за адресою          м. Бар, вул. Буняковського, будинок 4,  відділ освіти Барської міської ради.

Конкурс та відбір кандидатів на заміщення зазначеної вакантної посади буде проводитись конкурсною комісією 19.08. 2021 року (початок о 10.00 год.) за адресою м. Бар, вул. Майдан Святого Миколая, будинок 18,зала засідань Барської міської ради.

Загальна тривалість конкурсу не перевищуватиме 2 год., з яких: не більше 60 хв. відведено на кваліфікаційний письмовий іспит та ситуаційне завдання, 20-25хв.  –публічна презентація перспективного плану розвитку закладу, решта часу (близько 35-40 хв.) - відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

Уповноважена особа.

         Особа, яка уповноважена надавати  інформації про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі  -Марущак Наталія Іванівна, головний спеціаліст відділу освіти Барської міської ради. Контактні дані: електронна адреса:barosvitaotg@ukr.net.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень