A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Оголошення!

Дата: 20.07.2020 15:24
Кількість переглядів: 141

УВАГА, КОНКУРС!

БАРСЬКА РАЙОННА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА МИТКІВСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІ СТУПЕНІВ – ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» БАРСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЩО ЗНАХОДИТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ: ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ, БАРСЬКИЙ РАЙОН, С. МИТКИ, ВУЛ. ПРИВОКЗАЛЬНА, БУДИНОК 1.

Умови оплати праці: посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями,надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.

До участі у конкурсі допускаються:

- особа, яка є громадянином України;

- вільно володіє державною мовою;

- має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);

- стаж педагогічної та або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; - організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», (згідно додатку1доПоложення);

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/ або моральні якості.

Претенденти подають документи особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк. Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Документи приймаються протягом 24 календарних днів з дня публікації повідомлення про оголошення конкурсу (до 13.08.2020 року включно) за адресою м. Бар, вул. Буняковського, будинок 4 відділ освіти Барської райдержадміністрації.

Конкурс та відбір кандидатів на заміщення зазначеної вакантної посади буде проводитись конкурсною комісією 20 серпня 2020 року (початок о 10.00 год.) за адресою м. Бар, вул. Святого Миколая, будинок 18

Загальна тривалість конкурсу не перевищуватиме 2 год., з яких: не більше 60 хв. відведено на письмовий іспит, 20-25 хв. – публічна презентація перспективного плану розвитку закладу, решта часу (близько 35-40 хв.) - відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

Особа, яка уповноважена надавати інформації про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі - Загоруйко Катерина Павлівна - інспектор з кадрів відділу освіти Барської РДА. Контактні дані: електронна адреса barosvita@vin.gov.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень