A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Районне методичне об'єднання вчителів 3-х класів.

Дата: 20.01.2020 15:20
Кількість переглядів: 127

9 січня 2020 року на базі Барського ліцею № 2 відбулося засідання районного методоб’єднання учителів 3 класу. Тема методичного об'єднання – «Сучасне освітнє середовище для натхненого навчання.»
Учасники М/О розпочали свою роботу у дружньому колі з ранкової зустрічі - гри «Чарівний кубик» та святкового побажання. Обмінялися думками, щодо впровадження елементів НУШ на уроках в 3 класі. Особливу увагу звернули на виготовлення і застосування лепбуків. Адже, лепбук - нова форма організації для розвитку пізнавальної активності учнів і розвитку їхньої самостійності, багатофункціональна папка-складайка, що містить кишені, віконечка, папки-ширмочки, дверцята та інші види ніш для різноманітного дидактичного матеріалу. Лепбук має гарну особливість — складатися і займати мінімум місця для зберігання та розкладатися у об’ємну папку для декількох дітей одночасно.
Цікавинками з власної торбинки поділилися з колегами : Лотоцька Л. В. (Войнашівська ЗОШ І - ІІІ ст.), Овчіннікова А. І. (Каришківська ЗОШ І – ІІ ст.), Тарасюк Т. В. (Маньковецька ЗОШ І – ІІІ ст.), Гринюк Т. В. ( Журавлівська ЗОШ І – ІІІ ст.), Ткачук М. В. (Войнашівська ЗОШ І – ІІІ ст.), Гребенюк В. А. (Поповецька ЗОШ І – ІІІ ст.), Мазур Н. П. (Гаївський НВК «ЗОШ – сад І – ІІ ст.»).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень