A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП У КАРИШКІВСЬКІЙ ШКОЛІ

Дата: 22.02.2018 14:50
Кількість переглядів: 123

   

Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діточки з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки.
Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес. 
28 грудня зимова казка завітала і до учнів Каришківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Діти ретельно підготувалися до свята. Одягнені у яскраві новорічні костюми вони викликали захват в усіх глядачів. Зайчики, сніжинки, зима, ведмедик, лисичка – ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім.
Новорічний калейдоскоп презентували учні 1-6 класів. До нас в гості завітали Баба Яга, Попелюшка, Буратіно, Снігуронька, Дід Мороз. З новорічними святами віншували усіх присутніх юні щедрувальники. 
Діти подарували море емоцій, гарного настрою, пісень і хороводів. Вони з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам.
Для учнів 7-11 класів школи був організований Новорічний вечір. Діти з задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші, показували новорічні сценки.
Свято вдалося: пройшло в добрій, дружній атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень