A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Новорічне свято у Митківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 20.01.2020 12:21
Кількість переглядів: 115

Найстарші учні школи відтворили виставу з використанням народних звичаїв та обрядів під назвою «Ніч перед Різдвом» по мотивам повісті М. Гоголя «Вечори на хуторі поблизу Диканьки».
Школярі майстерно відтворили колорит українського села. Хлопці та дівчата колядували, веселили своєю грою усіх глядачів. Талановито та вправно зіграні ролі, українські костюми, ніби перенесли учнів та гостей у ті далекі часи життя українського села, коли люди дійсно вірили у дива які трапляються з людьми в останню ніч перед Різдвом.
У кінці вистави учасники привітали всіх з новорічними святами.У переддень Нового року, 27 грудня для учнів 1-9 класів в Митківській школі І-ІІІ ступенів пройшло Новорічне свято.В цей день у всіх учнів, вчителів та батьків був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Святкування Нового року у стінах школи проходили у 3 зміни: 1-4 класи, 5-7 класи, 8-9 класи.Учні початкових класів підготували свої новорічні виступи: пісні, танці, інсценізації…. Казкові персонажі порадували усіх присутніх та налаштували на новорічне диво. По закінченню свята Дід Мороз та Снігурка вручили солодкі подарунки.5-7 класи підготували казкові, костюмовані постановки, де під музичний супровід відбувались казкові дійства. Тут були і казкові звірі, мультяшні герої, кумедні сніговики, розбійники, вишукані богині та принцеси…. Розгадувати перипетії казкового сюжету допомагали доктор Ватсон і Шерлок Холмс.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень