A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Всеукраїнський тиждень права в школі-сад

Дата: 18.12.2017 12:13
Кількість переглядів: 112

   З 11 по15 грудня 2017 року у Сеферівській школі-сад був проведений Всеукраїнський тиждень права. 
Тиждень правознавства розпочався відкриттям лінійки, на якій вчитель історії та правознавства Семенова Л.І. за допомогою відео-презентації «Право і ми» розповіла про історію започаткування та проведення Всеукраїнського тижня права.
12 грудня були проведені відкрита виховна година для учнів 5 класу на тему: «Права дитини вивчай сумлінно» та засідання шкільного парламенту з питань: «Права і обов’язки здобувачів освіти».
На протязі тижня пройшов конкурс малюнків на тему «Моя Україна – правова держава», під час якого учні відобразили своє бачення поняття «права людини», положення Загальної Декларації прав людини, а також положення Конституції України щодо прав і свобод людини та громадянина. Учні перевірили свої знання під час розгадування кросвордів та ребусів на правову тематику. 
Для учнів школи-сад класні керівники підготували і провели тематичні виховні години «В країну прав», «Сторінками Загальної декларації прав людини» тощо.
13 грудня вчитель правознавства провела для учнів 5-9 класів гру «Юридичний футбол». На правознавчому полі змагалися команди «Омбудсмени» та «Праволюби». Для учасників команд та вболівальників було продумано цікаві завдання, під час яких діти продемонстрували знання права, а також свій загальний кругозір. За підсумками гри переможцем стала команда «Омбудсмени», яка забила 13 голів у ворота суперників.
14 грудня директор школи-сад Запарнюк О.Ф. організував для учнів старших класів перегляд документального фільму «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх», а також в цей день відбулася зустріч із представником правоохоронних органів.
Завершився предметний тиждень оголошенням результатів конкурсів та нагородженням переможців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень