A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Зі святом Дня знань!

Дата: 02.09.2020 11:23
Кількість переглядів: 211

 

Дорогі діти, шановні колеги та батьки !

Сьогодні ми з вами стартуємо для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів,за подолання нових висот. День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Майже з піврічною перервою ви сьогодні зайдете в рідні шкільні стіни, зустрінетесь з однокласниками.

Традиційна дата початку навчального року в Україні залишається незміною, незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію.

Проте, усі заклади загальної середньої освіти Барського району готові до навчання в умовах карантину. Кожен день навчання буде розпочинатися з опитування учнів про самопочуття перед заняттями. Вхід в масках, на заняттях - без. Учням 1-4 класів дозволено пересуватися без масок. Буде проведено на вході у заклад дезінфекцію рук. Розроблено алгоритм дій, графіки допуску та маршрут руху, відокремлення зон переміщення різних класів, вікових груп. Наявність антисептиків, рідкого мила, дезінфекція поверхонь – невід’ємна складова забезпечення навчального процесу у закладах освіти. Допуск вчителів на роботу відбуватиметься тільки після проведення відповідного температурного скринінгу. Вхід батькам до приміщення школи заборонено. В усіх школах облаштовано ізолятори, проводиться інформаційно- роз’яснювальна робота , забезпечено наглядний інструктаж у вигляді наліпок.

Пам’ятаймо, що запорукою досягнення успіхів стане цілеспрямована та наполеглива праця, взаєморозуміння та підтримка одне одного.

Щиро бажаю щоб 2020-2021 н.р. пройшов у звичному для нас режимі, з новими позитивними результатами та досягненнями ,здійснилися всі наші мрії та задуми.

Щиро хочу подякувати усім небайдужим людям,які підтримують нашу освітню галузь Барського району в плані розбудови та активної життєдіяльності кожного школяра.

Здоров’я усім міцного, жаги до знань, віри та впевненості у завтрашньому дні, миру, злагоди, оптимізму та Божого благословення!

В добрий час! В щасливу годину!

З повагою начальник відділу освіти Алла Сторожук.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень