A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Оголошуємо конкурс на заміщення вакантної посади!

Дата: 17.12.2019 11:22
Кількість переглядів: 106

Барська районна рада та відділ освіти Барської райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Кузьминецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Барського району Вінницької області, що знаходиться за адресою: Вінницька область, Барський район, с. Кузьминці, вул. Івана Богослова, будинок 14а.

        Умови оплати праці: посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями,надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.

 

До участі у конкурсі допускаються:  
- особа, яка є громадянином України
;
- вільно володіє державною мовою;
- має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);
- стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; - організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

     Для участі в конкурсному відборі необхідно подати такі документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», (згідно додатку1доПоложення);
-  автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
- копію документа про вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
- довідку про відсутність судимості;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.
    Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
Претенденти подають документи особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк. Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає. 
    Документи приймаються протягом 2
4 календарних дні з дня публікації повідомлення про оголошення конкурсу на сайті відділу освіти (до 9.01. 2020 року включно) за адресою м. Бар, майдан Святого Миколая, 20, відділ освіти Барської райдержадміністрації.

Конкурс та відбір кандидатів на заміщення зазначеної вакантної посади буде проводитись конкурсною комісією 17 січня 2020 року (початок о 10.00 год.) за за адресою : майдан Святого Миколая, 18 м. Бар Будинок Рад.

Загальна тривалість конкурсу не перевищуватиме 2 год., з яких: не більше 60 хв. відведено на письмовий іспит, 20-25 хв.  – публічна презентація перспективного плану розвитку закладу, решта часу (близько 35-40 хв.) - відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

   

Особа, яка уповноважена надавати  інформації про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі  - Загоруйко Катерина Павлівна -  інспектор з кадрів відділу освіти Барської РДА.  Контактні дані: тел. 2-23-29, електронна адреса barosvita@ukr.net 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень