A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Барської міської ради
Відділ освіти Барської міської ради

Нові вікна- нове тепло

Дата: 23.01.2018 11:03
Кількість переглядів: 126

Справжнє передноворічне диво сталося в Журавлівській ЗОШ І—ІІ ступенів, адже напередодні Нового 2018 року в школу завітав генеральний директор ТОВ «Краєвид Поділля» Пуга Григорій Михайлович зі своїм заступником Мельником Володимиром Миколайовичем.
Вони приїхали не просто словами привітати учнів та працівників школи з Новим роком та Різдвом Христовим, а подарували школі 15 металопластикових вікон. Ці люди і раніше були почесними гостями школи, відвідували шкільний краєзнавчий музей, позакласні заходи . Вони бачили всі проблеми сільської школи, зокрема і старі прогнилі віконні рами, і розуміли, що теплозберігаючі вікна край потрібні школі, адже діти повинні відчувати комфорт та затишок у навчальному закладі.
Учнівський, батьківський та педагогічний колектив висловлюють щиру вдячність Кухаренку Івану Володимировичу, депутату обласної ради, генеральному директору ТОВ «Краєвид Поділля» Пузі Григорію Михайловичу та його заступнику Мельнику Володимиру Миколайовичу за матеріальну підтримку школи та будуть вірити у дива до тих пір, поки такі Люди є серед нас, українців!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень